Individuele loopbaancoaching

Kies voor werken met plezier in de zorg

Als je in de gezondheidszorg werkt, kan het soms moeilijk zijn om tegelijkertijd goed voor je patiënten én goed voor jezelf te zorgen. Als verpleegkundige of beoefenaar van een zorgberoep, wordt er immers veel van je verwacht. Patiënten en hun familie, artsen en collega’s, allemaal rekenen ze op je. Vaak vragen meerdere urgente situaties tegelijk om je aandacht. Daarbij kan het zomaar gebeuren dat je in een conflict met je omgeving of jezelf terechtkomt.

Vind de balans met persoonlijke coaching

Wil jij weten hoe je je aandacht beter kan verdelen en je energie beter kan bewaken? Of twijfel je of je in de zorgsector nog op de juiste plaats bent? Dan is persoonlijke coaching vast iets voor jou. Je mag dat ook loopbaanbegeleiding noemen, we pakken het heel praktisch aan en in twee tot vier sessies begeleid ik je om terug stevig op je voeten te komen.

Samen werken naar nieuwe inzichten en grip op je werk

Hoe we dat gaan aanpakken? We werken in sessies van anderhalf tot twee uur in de praktijk in Lochristi. De eerste sessie is deels een intake, waarin we allereerst samen bespreken welke verwachtingen je hebt van het coaching-traject en enkele praktische afspraken maken. Vervolgens bepalen we samen wat je persoonlijke levensdoelen zijn en hoe je werk daarbij past. In de volgende sessie(s) kijken we naar je overtuigingen, denk- en gedragspatronen. Soms kunnen onjuiste ideeën of aannames je werkplezier namelijk danig verstoren. Door gerichte vragen, oefeningen, zelfreflectie en visualisatie krijg je meer inzicht in je eigen wensen en verwachtingen en beter grip op jouw reactie op situaties. Zo word je een betere zorgprofessional, of kom je weloverwogen tot de conclusie dat je liever ander werk doet.

Goed om te weten

ParaMeDis ondersteunt je als verpleegkundige en is er ook voor iedereen met een zorgberoep. Alles wat we doen, draait volledig om jou en wordt op jouw maat afgestemd. Alles wat we bespreken is vertrouwelijk.

Door onze nauwe samenwerking met Passion for Work by Travvant betaal je bij ons slechts €40,00 voor jouw eerste 4uren loopbaanbegeleiding via jouw eerste VDAB loopbaancheque. Met de tweede cheque zitten we 3uren rond de tafel. Loopbaancheques bestellen kan heel eenvoudig via de site van de VDAB: http://ow.ly/B75P50AzLEP

Samen, met de Passion for Work by Travvant – toolkit, gaan we op weg naar de carrière van jouw dromen!